1. Izbrane fizikalne lastnosti lesnih premazov z dodanimi nano delciGrega Česnik, 2011, undergraduate thesis Keywords: les, premaz, nanotehnologija, sijaj, barva, vodoodbojnost, oprijemnost, UV svetloba Full text (file, 3,08 MB) |
|
3. Kakovost plodov nekaterih sort kakija (Diospyros kaki L.)Barbara Okorn, 2009, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, rastlinske sorte, kakovost, kemijska analiza, sladkorji, organske kisline, barva plodov Full text (file, 4,32 MB) |
|
5. Določitev primerne zrelosti izbranih sort sliv (Prunus domestica L.)Tomaž Stržinar, 2011, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, sliva, Prunus domestica L., sorte, zrelost, plodovi, teža, barva, trdota, suha snov, velikost Full text (file, 951,53 KB) |
6. Izbrani sekundarni metaboliti pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki L.)Tarin Lovišček, 2012, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki L., sorte, sekundarni metaboliti, fenoli, karotenoidi, barva, kakovost plodov Full text (file, 1,30 MB) |
7. Določanje antocianov v venčnih listih cvetov različnih vrst sadnega drevjaVlasta Cunja, 2012, master's thesis Keywords: sadjarstvo, jablane, hruške, breskve, cvetovi, antociani, antocianini, venčni listi, tekočinska kromatografija, masni spektrometer, barva cvetnih listov Full text (file, 312,68 KB) |
8. Vpliv dodatka enoloških sredstev na antioksidativno stabilnost vina sorte modri pinotAndrej Kovačič, 2006, undergraduate thesis Keywords: vino, rdeče vino, modri pinot, enološka sredstva, antioksidativna stabilnost, senzorične lastnosti, fenoli, barva vina Full text (file, 1,23 MB) |
9. Optimalni pogoji obiranja jabolk cv. Pinova in cv. MarinaNina Urh, 2006, undergraduate thesis Keywords: jabolka, optimalni pogoji obiranja jabolk, skladiščenje jabolk, topna suha snov, trdota mesa jabolk, vsebnost škroba, barva eksokarpa, organske kisline, kakovost jabolk, senzorične lastnosti Full text (file, 627,89 KB) |
10. Vpliv različnih metod soljenja in razsoljevanja na kakovost kraškega zašinkaIrena Višnjevec, 2006, undergraduate thesis Keywords: mesni izdelki, kraški zašink, soljenje, razsoljevanje, morska sol, nitriti, nitrati, vsebnost vode, vrednost aw, vrednost pH, senzorične lastnosti, barva, tekstura Full text (file, 564,96 KB) |