1. Zgradba in razvoj rodne veje pri orehu (Juglans regia L.) sorte FranquetteBlanka Breg, 2007, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, oreh, Juglans regia, Franqette, plodovi, analiza plodov, rodne veje Celotno besedilo (datoteka, 1,60 MB) |
2. Analiza fenolnih snovi v orehovem likerjuBlaška Gantar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, oreh, Juglans regia, rastlinske sorte, Franquette, Elit, orehov liker, fenoli, kromatografija Celotno besedilo (datoteka, 394,53 KB) |
3. Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.)Barbara Polda, 2008, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, oreh, Juglans regia, plodiči, rastlinske sorte, Franquette, Elite, fenol, topila, metanol, etanol Celotno besedilo (datoteka, 383,27 KB) |
4. Povezava med fenolnimi spojinami in odpornostjo plodov na orehovo črno pegavost (Xanthomonas arboricola pv. juglandis) pri navadnem orehu (Juglans regia L.)Gregor Lipovšek, 2012, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, orehi, Juglans regia, sorte, bolezni rastlin, bakterijske bolezni, orehova črna pegavost, Xanthomonas arboricola pv. juglandis, fenoli Celotno besedilo (datoteka, 972,43 KB) |
5. Določanje oreha kot alergena v živilih s PCR v realnem časuPetra Terpin, 2010, diplomsko delo Ključne besede: alergeni v živilih, živila, oreh, Juglans regia, izolacija DNK iz živil, določanje alergenov, PCR v realnem času, kvalitativna PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času Celotno besedilo (datoteka, 1,31 MB) |
|
7. Phenolic response in green walnut husk after the infection with bacteria Xanthomonas arboricola pv. juglandisMaja Mikulič Petkovšek, Ana Slatnar, Robert Veberič, Franci Štampar, Anita Solar, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: walnut, juglans regia, bacterial blight, flavonoids, hydroxybenzoic acids, resistance Celotno besedilo (povezava drugam) |
8. Fizikalne lastnosti ploda oreha (Juglans regia L.)Rajko Bernik, Anita Solar, Denis Skok, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: oreh, juglans regia, plod, strojno drobljenje, kakovost drobljenja, sorte, drobljenje, luščina, fizikalne lastnosti plodov Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|