Ključne besede: mikotoksini, nitaste glive, Aspergillus flavus, Aspergillus westerdijkiae, rastlinski ekstraktiCelotno besedilo (datoteka, 498,39 KB)
Ključne besede: konzerviranje živil, pakiranje živil, aktivno pakiranje, protimikrobno delovanje, protimikrobne snovi, Padina pavonica, funkcionalizirane folije, PLA folije, Aspergillus flavusCelotno besedilo (datoteka, 782,87 KB)
Ključne besede: glive, biološki ostanki, Aspergillus niger, Aspergillus flavus, Rhizopus arrhizus, Pleurotus ostreatus, kultivacija na trdnem gojišču, polifenoli, SSFCelotno besedilo (datoteka, 3,08 MB)
Ključne besede: plesni, Aspergillus flavus, aflatoksin B1, suhe salame, rast plesni, Lactiplantibacillus plantarum, mlečna kislinaCelotno besedilo (datoteka, 2,60 MB)