|
2. Možnost gojenja različnih aktinidij (Actinidia spp.) v Sloveniji ter primerjava njihovih pomoloških lastnosti in kakovosti plodovAljaž Medič, 2017, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, aktinidija, kivi, Actinidia, A. chinensis, A. deliciosa, A. arguta, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 1,44 MB) |
3. Vpliv tipa rodnega lesa na kakovost plodov aktinidije (Actinidia spp.)Aljaž Medič, 2018, magistrsko delo Ključne besede: sadjarstvo, aktinidija, kivi, Actinidia, A. deliciosa, A. arguta, kakovost, rodni les, skladiščenje Celotno besedilo (datoteka, 2,20 MB) |
4. Vsebnost juglona in drugih naftokinonov v tkivih oreha (Juglans regia L.) ter njihov vpliv na kalitev, rast in sekundarni metabolizem različnih zelenjadnicAljaž Medič, 2023, doktorska disertacija Ključne besede: juglon, naftokinoni, sekundarni metabolizem, zelenjadnice, kalitev, rast Celotno besedilo (datoteka, 55,83 MB) |
5. Identification and quantification of naphthoquinones and other phenolic compounds in leaves, petioles, bark, roots, and buds of Juglans regia L., using HPLC-MS/MSAljaž Medič, Tilen Zamljen, Metka Hudina, Robert Veberič, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Juglans regia L., walnut, leaf, petiole, bark, root, bud, phenolic compounds, naphthoquinones Celotno besedilo (datoteka, 775,90 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
6. Color variation and secondary metabolites’ footprint in a taxonomic complex of Phyteuma sp. (Campanulaceae)Mariana Cecilia Grohar, Aljaž Medič, Tea Burin, Robert Veberič, Jernej Jogan, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Phyteuma, phenolic compounds, anthocyanins, phenolic acids, flavonols, HPLC-MS, identification, Slovenia Celotno besedilo (datoteka, 1,52 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
7. Metabolic variation among fruits of different chili cultivars (Capsicum spp.) using HPLC/MSTilen Zamljen, Aljaž Medič, Robert Veberič, Metka Hudina, Jerneja Jakopič, Ana Slatnar, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: capsaicinoids, metabolomics, organic acids, pungent, sugars Celotno besedilo (datoteka, 659,07 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
8. Identification and quantification of major phenolic constituents in Juglans regia L. leavesAljaž Medič, Jerneja Jakopič, Metka Hudina, Anita Solar, Robert Veberič, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Juglans regia, persian walnut, leaves, Xanthomonas campestris pv. juglandis, phenolic compounds, hydrojuglone, juglone, 1, 4-naphthoquinone, naphthoquinones Celotno besedilo (datoteka, 822,71 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
9. Time-dependent degradation of naphthoquinones and phenolic compounds in walnut husksAljaž Medič, Tilen Zamljen, Metka Hudina, Robert Veberič, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Juglans regia, husk, walnut, juglone, α-hydrojuglone, hydrojuglone glucoside, degradation, oxidation Celotno besedilo (datoteka, 1,09 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
10. Is juglone the only naphthoquinone in Juglans regia L. with allelopathic effects?Aljaž Medič, Tilen Zamljen, Ana Slatnar, Metka Hudina, Robert Veberič, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: juglone, naphthoquinones, allelopathy, Juglans regia L., leaf extract, Solanum lycopersicum L., Lens culinaris Medik., Lactuca sativa L., Brassica rapa L. var. japonica, Valerianella locusta Laterr. Celotno besedilo (datoteka, 2,84 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |