Napredno

 
  Išči
    Enostavno iskanje


Rezultati

55 rezultatov
1 - 10 / 55
Na začetekNa prejšnjo stran123456Na naslednjo stranNa konec
2. Tveganja na poti od polja do mize
Mojca Jevšnik, Peter Raspor, 2007, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci

Ključne besede: varnost živil, sistem HACCP, dobre prakse, tveganja, potrošniki
Celotno besedilo (povezava drugam)

4. Pitna voda
Gregor Jereb, Mojca Jevšnik, Martin Bauer, Peter Raspor, 2007, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci

Ključne besede: pitna voda, zdravstvena ustreznost, monitoring, potrošniki, HACCP
Celotno besedilo (povezava drugam)

9. Nudge tools
Mojca Jevšnik, 2021, pregledni znanstveni članek

Ključne besede: food handler, hygiene behavior, nudge tool, food safety
Celotno besedilo (datoteka, 192,86 KB)

Iskanje izvedeno v 0.09 sek.
Na vrh