1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov ob različni zrelosti sort črnega ribeza (Ribes nigrum L.) Anka Čebulj, 2012, magistrsko delo Ključne besede: sadjarstvo, črni ribez, Ribes nigrum, sladkorji, organske kisline, fenoli, zrelost plodov, metaboliti, antioksidanti, flavanoli, flavonoli |
2. Analiza spreminjanja morfoloških in biokemijskih parametrov plodov za napoved polne tehnološke zrelosti paradižnika (Solanum lycopersicum) Ema Žižek, 2024, magistrsko delo Ključne besede: Solanum lycopersicum, zorenje plodov, tehnološka zrelost, morfološke spremembe, biokemijske meritve |
3. Kakovost plodov cepljenih lubenic (Citrullus aedulis L.) gojenih v rastlinjaku Urška Štirn, 2014, diplomsko delo Ključne besede: lubenice, Citrullus aedulis L., podlage, cepljenje, kakovost plodov, plodovi, zrelost plodov, sorte, plodovke, Cucurbitaceae |