1. Senzorična kakovost in stabilnost paradižnikovih omak z zmanjšano vsebnostjo kuhinjske soli in različnimi zgoščevaliAnja Perović, 2012, diplomsko delo Ključne besede: omake, paradižnikove omake, kuhinjska sol, zmanjševanje soli, zgoščevanje omak, koruzni škrob, pšenična moka, brezglutenska moka, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura, pH Celotno besedilo (datoteka, 817,81 KB) |
2. Pristop za implementacijo okolju prijaznega računalništvaMarko Vatovec, 2011, diplomsko delo Ključne besede: okolju prijazno računalništvo, zeleno računalništvo, zelene informacijske tehnologije, zmanjševanje stroškov, pristop, dobre prakse, računalništvo, računalništvo in informatika, visokošolski strokovni študij, diplomske naloge Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Prostorska podatkovna infrastruktura pri upravljanju zemljišč v Afriki - primer Gane in Burkine FasoTjaša Kramar, 2010, diplomsko delo Ključne besede: geodezija, diplomska dela, VSŠ, prostorski podatki, prostorska podatkovna infrastruktura, upravljanje zemljišč, zmanjševanje revščine, Gana, Burkina Faso Celotno besedilo (datoteka, 5,57 MB) |
|
5. NIZKONAPETOSTNA ARHITEKTURA ZA UPRAVLJANJE PAMETNIH OMREŽIJJURE MOČNIK, 2015, doktorsko delo/naloga Ključne besede: algoritem za uravnavanje napetostnega profila, IEC61850, MiSMART, nekonvencionalni instrumentalni merilni transformator, zmanjševanje porabe električne energije, pametni sprejemnik, pametno omrežje, pametno stikalo, vmesnik stičnega mesta Celotno besedilo (datoteka, 7,31 MB) |
|
|
|
|
|