1. Primerjava adhezinov med patogenimi bakterijami rodu Salmonella, Escherichia in CampylobacterSuzana Kralj, 2021, diplomsko delo Ključne besede: patogene bakterije, Salmonella, Escherichia, Campylobacter, biofilm, adhezini, strategija nadzora, varnost živil Celotno besedilo (datoteka, 1,06 MB) |
|
3. Spletna storitev za iskanje podatkov o ekoloških kmetijahBoris Turk, 2014, diplomsko delo/naloga Ključne besede: spletna aplikacija, spletni iskalnik, ekološke kmetije, ponudba živil ekoloških pridelovalcev, XMLHttpRequest, PHP, jQuery, MySql, Java Script, Ajax, HTML, CSS. prehrambena varnost, prehranska samooskrba, ekološka gospodarstva, več zaposlitvenih mest, kmetijstvo Celotno besedilo (datoteka, 2,70 MB) |
4. Auswirkungen der Etablierung des International Food Standards (IFS) in Betrieben der österreichischen ErnährungswirtschaftRoswitha Plank, 2009, doktorska disertacija Ključne besede: živila, kakovost živil, nadzor nad živili, varnost živil, živilska industrija, trgovina z živili, standardi, ISO 9001, ISO 22000, dobra proizvodna praksa, GMP, Avstrija Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. Total food chain safetyPeter Raspor, 2008, pregledni znanstveni članek Ključne besede: živila, prehranska veriga, varnost živil, dobre prakse, dobra prehranska praksa, GNP, surovine, predelava, transport, skladiščenje, priprave jedi Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
|
|