Ključne besede: mikroorganizmi, Salmonella enterica, preživelost salmonel, jajca, starost jajc, velikost jajc, kuhanje jajc, središčna temperatura jajc, čas kuhanja jajcCelotno besedilo (datoteka, 390,04 KB)
Ključne besede: prehrana, prehrana študentov, potrošniki, jajca, uživanje jajc, hranilna vrednost jajc, obogatena jajca, holesterol, prehransko znanjeCelotno besedilo (datoteka, 759,16 KB)
Ključne besede: kokošje jajce, kakovost jajc, maščobne kisline, omega-3 obogatena jajca, analiza jajc, analiza maščobnih kislin, plinska kromatografijaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: varnost živil, HACCP, jajca, prireja jajc, izdelki iz jajc, živilska veriga, živilski delavci, upravljanje s človeškimi viri, zadovoljstvo z delom, izobraženost delavcevCelotno besedilo (datoteka, 1,32 MB)
Ključne besede: dietna prehrana, eozinofilni ezofagitis, diete, hipoalergena dieta, dieta z izločitvijo mleka, dieta z izločitvijo živil, dieta brez jajcCelotno besedilo (datoteka, 1,55 MB)