1. Tehnološki ukrepi za doseganje ustrezne kakovosti grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Modra frankinja'Patricia Blažič, 2024, magistrsko delo Ključne besede: vinska trta, Modra frankinja, kakovost, grozdje, vino, tehnološki ukrepi, redčenje, razlistanje, obročkanje, namensko dvojno zorenje Celotno besedilo (datoteka, 2,03 MB) |
|
|
|
5. Antociani, kvercetini in druge fenolne spojine pri jablani (Malus domestica Borkh.) sorte 'Fuji' med dozorevanjemJerneja Jakopič, 2011, doktorska disertacija Ključne besede: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, Fuji, plodovi, tehnološki ukrepi, sekundarni metaboliti, fenoli, antociani, kvercetini, dozorevanje, fruit-culture, apple, Fuji, fruits, technological practices, secondary metabolites, anthocyanins, quercetins, phenolics, rippening Celotno besedilo (datoteka, 14,62 MB) |
6. Vpliv tehnoloških ukrepov pridelave na prehransko kakovost motovilca (Valerianella locusta L.) Betcke), rukvice (Eruca sativa Mill.) in špinače (Spinacia oleracea L.)Strahinja Denčić, 2021, diplomsko delo Ključne besede: tehnološki ukrepi, vrtnarstvo, motovilec, rukvica, špinača, pomen zelenjave. Celotno besedilo (datoteka, 543,33 KB) |
|
|
|