Ključne besede: kloni, vinska trta, sorta 'Kraljevina', grozdje, zorenje grozdja, tehnološka zrelost, grozdni sok, sladkor, pH vrednost, skupne kisline, pufrna kapacitetaCelotno besedilo (datoteka, 781,09 KB)
Ključne besede: Solanum lycopersicum, zorenje plodov, tehnološka zrelost, morfološke spremembe, biokemijske meritveCelotno besedilo (datoteka, 1,60 MB)
Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, vino, penine, tehnološka zrelostCelotno besedilo (datoteka, 1,03 MB)
Ključne besede: hmelj, storžki, fiziološka zrelost, eterično olje, smole, kemična sestava, vlaga, alfa kisline, beta kisline, ksantohumol, tehnološka zrelost, plinska kromatografija, visokotlačna tekočinska kromatografijaCelotno besedilo (datoteka, 3,86 MB)
Ključne besede: grozdje, Refošk, Cabernet Sauvignon, vinorodni okoliš Slovenska Istra, klima, vremenske razmere, tehnološka zrelost, fenolna zrelostCelotno besedilo (datoteka, 560,91 KB)
Ključne besede: vinska trta, Vitis vinifera, 'Modra frankinja', tehnološka zrelost, grozdje, vino, kakovostCelotno besedilo (datoteka, 2,47 MB)