|
|
|
4. Utrjevanje in lastnosti pen na osnovi tanina iz smrekove skorjeMatjaž Čop, Milan Šernek, 2013, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci Ključne besede: diferenčna dinamična kalorimetrija, gostota, pena, reometrija, tanin, temperatura, utrjevanje Celotno besedilo (datoteka, 344,58 KB) |
5. Kinetika nastanka pene na osnovi tanina iz skorje iglavcevSamo Mole, 2017, magistrsko delo Ključne besede: reakcijska kinetika, utrjevanje snovi, DSC, taninske pene, tanin iglavcev, drevesna skorja, AMFK Celotno besedilo (datoteka, 4,71 MB) |
|
|
8. Kakovost lucerninih silaž pripravljenih z dodatkom različnih vrst taninskih izvlečkovMarko Kokalj, 2015, magistrsko delo Ključne besede: živinoreja, prehrana živali, krma, lucernina silaža, kakovost, hranilna vrednost, tanini, silirni dodatki, kostanjev tanin, kebračo tanin, magistrske naloge Celotno besedilo (datoteka, 767,92 KB) |
9. Vpliv taninov in eteričnih olj na in vitro fermentabilnost suhe snovi in metanogenezo pri prežvekovalcihNiko Redenšek, 2016, magistrsko delo Ključne besede: prehrana živali, prežvekovalci, tanin, eterična olja, in vitro produkcija plina, metanogeneza, Gompertzova funkcija, magistrske naloge Celotno besedilo (datoteka, 1001,90 KB) |
10. Vpliv kostanjevega tanina na prebavljivost hranil pri rastočih prašičihUrška Vehovec, 2010, diplomsko delo Ključne besede: prašiči, tekači, prehrana živali, hranila, prebavljivost, kostanjev tanin, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 281,60 KB) |