Ključne besede: zelenjava, hidroponsko gojenje, talno gojenje, prehranska vrednost, zelena solata, paradižnik, vsebnost suhe snovi, vsebnost vode, vsebnost pepela, vsebnost beljakovin, vsebnost skupnih maščob, maščobnokislinska sestava, prehranska vlaknina, vitamin CCelotno besedilo (datoteka, 652,74 KB)
Ključne besede: vrtnarstvo, paradižnik, Lycopersicum esculentum L., tehnologije gojenja, talno gojenje, hidroponika, pridelek, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, kamena volna, rastlinjakiCelotno besedilo (datoteka, 548,27 KB)
Ključne besede: bazilika, rastlinjak, hidroponika, primerjava, talno gojenjeCelotno besedilo (datoteka, 1,02 MB)
Ključne besede: žlahtni jagodnjak, jagoda, hidroponika, talno gojenje, pridelek, kvalitetaCelotno besedilo (datoteka, 1,12 MB)