1. Relationship between water-soluble carbohydrate composition of cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata) and damage levels of onion thripsDragan Žnidarčič, Rajko Vidrih, Mateja Germ, Dean Ban, Stanislav Trdan, 2007, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Brassica oleraceae, carbohydrates, thrips, sucrose, fructose, glucose, damage, pest resistance Celotno besedilo (povezava drugam) |
2. The effect of sucrose ingestion on autonomic nervous system function in young subjects during acute moderate hypoxiaMatjaž Klemenc, Jerica Maver, Tanja Princi, Polona Flander, Petra Golja, 2008, izvirni znanstveni članek Ključne besede: autonomic nervous system, heart rate variability, hypoxia, sucrose, carbohydrate ingestion, cardiac arrhythmias Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
4. Vitrification using soy lecithin and sucroseMaja Zakošek, Margret L. Casal, Nataša Šterbenc, Irma Virant-Klun, Janko Mrkun, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: vitrification, soy lecithin, sucrose, semen preservation, dogs, way store the sperm, reproductive function, canine Celotno besedilo (datoteka, 3,32 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
5. Modulating role of co-solutes in complexation between bovine serum albumin and sodium polystyrene sulfonateMatjaž Simončič, Miha Lukšič, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: protein-polyelectrolyte complexation, solid-liquid phase separation, sucrose, sucralose, molecular crowding, electrostatic sreening, protein-PE complexation Celotno besedilo (datoteka, 1,13 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
6. The influence of different mechanical stress on the release properties of HPMC matrix tablets in sucrose-NaCl mediaHelena Vrbanac, Ana Krese, 2019, izvirni znanstveni članek Ključne besede: HPMC matrix tablets, biorelevant dissolution testing, sucrose, NaCl, erosion, glass bead device Celotno besedilo (datoteka, 1,99 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
7. Biomolecular complexation on the “wrong side”Matjaž Simončič, Jozef Hritz, Miha Lukšič, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: protein-polyelectrolyte complexation, sucrose, sucralose, electrostatic interactions, salt-specific effects, carbohydrates, complexation, ionic strength, salts, titration Celotno besedilo (datoteka, 2,63 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
8. Freeze-dried nanocrystal dispersion of novel deuterated pyrazoloquinolinone ligand (DK-I-56-1)Jelena R. Mitrović, Maja Bjelošević Žiberna, Pegi Ahlin Grabnar, Odon Planinšek, Snežana D. Savić, 2023, izvirni znanstveni članek Ključne besede: pyrazoloquinolinone, nanocrystals, freeze-drying, sucrose, trehalose, mannitol Celotno besedilo (datoteka, 4,20 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |