|
2. Primerjava lastnosti lazur na toplotno modificiranem ali z biocidom zaščitenem smrekovem lesuMatej Kortnik, 2007, diplomsko delo Ključne besede: površinska obdelava, premaz, toplotna modifikacija, biocid, Borosol, oprijemnost, permeabilnost, umetno pospešeno staranje Celotno besedilo (datoteka, 647,15 KB) |
|
|
|
6. Neznačilen starikav ton belih vinMartina Zapušek, 2007, diplomsko delo Ključne besede: vino, belo vino, staranje vina, neznačilna starikava nota, NST, 2-aminoacetofenon, 2-AAP, staranje in zorenje, kemijska sestava, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 631,94 KB) |
7. Vpliv dodatka sladne moke na kakovost pšeničnih kruhovVesna Slemenšek, 2008, diplomsko delo Ključne besede: pekovski izdelki, kruh, pšenični kruh, aditivi, pekovski aditivi, encimi, sladna moka, staranje kruha, specifični volumen kruha, trdota kruha Celotno besedilo (datoteka, 2,26 MB) |
8. Odnos prebivalcev MO Velenje do gibanja za zdravjeJanez Slivar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: športna rekreacija, gibanje, zdravje, odrasli, prehrana, telesna aktivnost, anketa, bolezni, preventiva, staranje Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
10. Varstvo starejših v SlovenijiPetra Pogačar, 2009, diplomsko delo Ključne besede: gerontologija, geriatrija, staranje, starost, domovi za stare ljudi, stari ljudje, rehabilitacija, socialno varstvo, diplomkse naloge Celotno besedilo (datoteka, 700,09 KB) |