|
2. Spoznavni zemljevidi v načrtovanjuUrška Zorič, 2009, diplomsko delo Ključne besede: krajinska arhitektura, prostor, prostorsko načrtovanje, spoznavni zemljevidi, dojemanje prostora, sodelovanje javnosti, Slovenska Bistrica Celotno besedilo (datoteka, 65,33 MB) |
3. Socio-ekonomska analiza stanja oljkarstva v Slovenski IstriSabina Lukač, 2010, diplomsko delo Ključne besede: oljkarstvo, oljka, Olea europaea, trženje, kmetijska ekonomika, nasadi, dohodek, Slovenska Istra Celotno besedilo (datoteka, 1,36 MB) |
4. Primerjava različnih tipov žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Istrska malvazija' iz vinorodnega okoliša Slovenska IstraTomaž Zavaloka, 2011, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, stare sorte, Borgonja, Istrska malvazija, filometrija, O.I.V. deskriptorji, vinorodni okoliš Slovenska Istra Celotno besedilo (datoteka, 2,87 MB) |
5. Poslovni načrt pridelovanja oljčnega olja na ekološki kmetijiJernej Brec, 2011, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, oljke, Olea europea, ekološka pridelava, oljkarstvo, oljčno olje, poslovni načrti, poslovno načrtovanje, Slovenska Istra Celotno besedilo (povezava drugam) Gradivo ima več datotek! Več... |
6. Oblikovanje modela izobraževanja in združevanja oljkarjev Slovenske IstreMartina Klodič, 2012, magistrsko delo Ključne besede: kmetje, oljkarji, združevanje, povezovanje, skupni nastopi, izobraževanje odraslih, oljčno olje, društva, zadruge, študijski krožki, oljkarstvo, ankete, Slovenska Istra Celotno besedilo (datoteka, 1,38 MB) |
7. Primerjava različnih tipov žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Cipro' v Slovenski IstriGoran Markučič, 2012, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., Cipro, grozdje, ampelografija, Slovenska Istra, vino, rodnost, rast, virusni testi, genetski testi, kakovost Celotno besedilo (datoteka, 1,64 MB) |
8. Vsebnost beljakovin in prehranske vlaknine v celodnevnih obrokih slovenske vojskeAnita Žnidar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: prehrana, prehrana vojakov, celodnevni obroki, Slovenska vojska, beljakovine, skupna prehranska vlaknina, netopna prehranska vlaknina, topna prehranska vlaknina, maščobe, ogljikovi hidrati, energijski deleži, energijska vrednost, jedilniki v vojašnicah Celotno besedilo (datoteka, 572,13 KB) |
9. Antioksidativni potencial vojaških obrokovPeter Horvat, 2009, diplomsko delo Ključne besede: prehrana, prehrana vojakov, vojaška prehrana, celodnevni vojaški obroki, Slovenska vojska, antioksidativni potencial, vitamin C, vitamin E, askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina Celotno besedilo (datoteka, 588,30 KB) |
|