1. Prekmurska gibanica in vinoMarjeta Rogina, 2009, diplomsko delo Ključne besede: prekmurska gibanica, gastronomija, kombiniranje jedi in pijač, slovenske nacionalne jedi, vino, sladki muškat, chardonnay, traminec, sivi pinot, laški rizling, sauvignon, kemijska sestava, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 630,25 KB) |
2. Poslovni načrt podjetja - Kavarna Sladki kot d.o.o.Saša Vilfan, 2005, diplomsko delo Ključne besede: Slovenija, gostinstvo, podjetje, Sladki kot, planiranje, poslovni plani, poslovanje podjetja, panoge dejavnosti, storitve, tržne raziskave, tržna analiza, ekonomika podjetja, trženje, razvoj, analiza Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
4. Primerjava morfoloških lastnosti in pridelka različnih sort in hibridov sladkega komarčka (Foeniculum vulgare Mill. var. azoricum)Marko Sraka, 2017, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, sladki komarček, Foeniculum vulgare, sorte, hibridi, pridelek, morfološke lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 1,17 MB) |
|
|
7. Pinjenec, prezrt mlečni izdelekAlenka Sinjur, 2019, diplomsko delo Ključne besede: mlečni izdelki, pinjenec, sladki pinjenec, kisli pinjenec, fermentiran pinjenec, senzorične lastnosti, prehranska vrednost, lecitin, uporaba Celotno besedilo (datoteka, 1,50 MB) |
|
9. Rast in pridelek sladkega krompirja (Ipomoea batatas L.), gojenega na GorenjskemJana Drešar, 2014, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, sladki krompir, ekotipi, rast, pridelek, Ipomoea batatas Celotno besedilo (datoteka, 2,27 MB) |
10. Jedilne lastnosti sladkega krompirja (Ipomoea batatus L.), vzgojenega na laboratorijskem polju Biotehniške fakulteteDarja Zdešar, 2014, diplomsko delo Ključne besede: sladki krompir, Ipomoea batatas L., senzorične lastnosti, barva mesa, barva kože, merjenje barve, CIE sistem, konzistentnost, struktura, arome, lepljivost, poljščine, ankete Celotno besedilo (datoteka, 1,00 MB) |