Ključne besede: živila, kruh, obstojnost živil, protimikrobne snovi, plesni, inhibicija plesni, funkcionalna živila, reološke lastnosti testa, rožič, Ceratonia siliqua, rožičeva moka, melasa, vlakna sladkorne peseCelotno besedilo (datoteka, 4,04 MB)
Ključne besede: brezglutenski kruh, ajda, ajdov kruh, rožičeva moka, Saccharomyces boulardii, mikrobiološka stabilnost, kemijska sestava, tehnološke lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,62 MB)
Ključne besede: kunci, prehrana živali, krmni dodatki, rožičeva moka, klavna kakovost, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 450,96 KB)
Ključne besede: kunci, prehrana živali, krmni dodatki, rožičeva moka, rast, klavne lastnosti, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 523,90 KB)