1. Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele PosavjeMarko Škofca, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vino, modra frankinja, vinorodna dežela Posavje, resveratrol, parametri vina, kemična sestava, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 958,16 KB) |
2. Vpliv dodanega resveratrola na antioksidativni potencial in senzorične lastnosti vina modra frankinjaRok Opara, 2017, magistrsko delo Ključne besede: vino, modra frankinja, kakovost vina, maceracija, fenolne spojine, resveratrol, flavonoidi, neflavonoidi, antociani, kapsulacija, senzorične lastnosti, antioksidanti, antioksidativni potencial, vpliv na zdravje Celotno besedilo (datoteka, 3,13 MB) |
3. Resveratrol reduces the invasive growth and promotes the acquisition of a long-lasting differentiated phenotype in human glioblastoma cellsRoberta Castino, Anja Pucer, Roberta Veneroni, Federica Morani, Claudia Peracchio, Tamara Lah Turnšek, Ciro Isidoro, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: resveratrol, cancer, apoptosis, glioma, tumor invasion, cancer stem cells Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. Vloga naravnih spojin rastlinskega izvora v avtofagijiEma Molan, 2021, diplomsko delo Ključne besede: avtofagija, naravne spojine, rastlinske snovi, celastrol, resveratrol, DMC, berberin Celotno besedilo (datoteka, 815,79 KB) |
|
|
|
|
|
|