1. Effects of dietary pectin on protein digestion and metabolism in growing ratsTatjana Pirman, Philippe Patureau Mirand, Andrej Orešnik, Janez Salobir, 2009, izvirni znanstveni članek Ključne besede: proteins, digestibility, metabolism, pectin, small intestine, large intestine, laboratory rats Celotno besedilo (povezava drugam) |
2. Impact of source and application time of sulphur on the yield, oil content in winter oilseed rapeBarbara Čeh, Robert Hrastar, Anton Tajnšek, Iztok Jože Košir, 2008, izvirni znanstveni članek Ključne besede: oil crops, brassica napus, proximate composition, potassium sulphate, proteins, fatty acids, fertilizer application Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Human perforin permeabilizing activity, but not binding to lipid membranes, is affected by pHTilen Praper, Mojca Podlesnik Beseničar, Helena Istinič, Zdravko Podlesek, Sunil Metkar, Christopher J. Froelich, Gregor Anderluh, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: perforin, MACPF domain, pore forming proteins, pH-dependence, surface plasmon resonance Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. Nicotiana benthamiana as a production platform for artemisinin precursorsTeun W. J. M. van Harpen, Katarina Cankar, Marilise Nogueira, Dirk Bosch, Harro Bouwmeester, Jules Beekwilder, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: pharmaceuticals, therapeutic proteins, malaria, biosynthesis Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
6. Induction of Hsp104 by Cr(VI) in yeast Candida intermediaPolona Jamnik, Peter Raspor, 2005, izvirni znanstveni članek Ključne besede: kvasovke, Candida intermedia, krom, oksidativni stres, stresni proteini, Hsp104, yeasts, Candida intermedia, chromium, oxidative stress, stress proteins, Hsp104 Celotno besedilo (povezava drugam) |
7. The catalytic domain of cathepsin C (dipeptidyl-peptidase I) alone is a fully functional endoproteaseMateja Rebernik, Brigita Lenarčič, Marko Novinec, 2019, izvirni znanstveni članek Ključne besede: proteolysis, oligomeric proteins, exclusion domain, elastolysis, gelatinolysis Celotno besedilo (datoteka, 1,05 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
|
8. Endosperm protein polymorphism of common and tartary buckwheatMarija Gregori, Václav Dvořáček, Petra Čepková, Anna Michalová, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: fagopyrum esculentum, fagopyrum tataricum, SDS-PAGE, elektroforeza, beljakovine endosperma, polimorfizem, varieties, buckwheat, tartary buckwheat, analytical methods, identification, electrophoresis, endosperm, proteins, polymorphism, fagopyrum esulentum, fagopyrum tataricum Celotno besedilo (povezava drugam) |
9. Študija posameznih mešičkov v astrocitih z metodo optične mikroskopije visoke ločljivostiPriyanka Singh, 2014, doktorska disertacija Ključne besede: astrocytes, proteins, SNARE, synaptobrevin, synaptopHluorin, vesicles, microscopy, fusion pores Celotno besedilo (datoteka, 2,41 MB) |
10. New assay for quantification of PEGylated proteins during in vitro permeability studiesŠpela Jalen, Vanja Smilović, Katarina Fidler, Barbara Podobnik, Maja Marušić, Radovan Komel, Vladka Gaberc-Porekar, Simona Jevševar, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: immunoassay, proteins, biotin Celotno besedilo (povezava drugam) |