|
2. Monitoring kakovosti morja in voda za življenje in rast morskih školjk in morskih polžev v letu 2006Patricija Mozetič, Oliver Bajt, Branko Čermelj, Janja Francé, Nives Kovač, Slavko Lapajne, Radmila Milačič, Milijan Šiško, Valentina Turk, 2007, končno poročilo o rezultatih raziskav Ključne besede: morje, oceanografske meritve, bioprodukcija, fitoplankton, okoljski monitoring, mikrozooplankton, oceanografski podatki, monitoring, težke kovine, ogljikovodiki, detergenti, seston, brakične vode, PAH, policiklični aromatski ogljikovodiki, školjke, polži, Tržaški zaliv Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
|
|
8. Vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v suhem sadju in začimbahAndrej Živković, 2016, diplomsko delo Ključne besede: živila, suho sadje, suha jabolka, začimbe, lovor, majaron, sušenje živil, prekajevanje živil, toksične snovi, policiklični aromatski ogljikovodiki Celotno besedilo (datoteka, 1,22 MB) |
9. Genotoksičnost morskih sedimentov ob slovenski obaliLuka Žgur, 2010, diplomsko delo Ključne besede: morski sedimenti, genotoksičnost, citotoksičnost, slovensko obalno morje, Tržaški zaliv, policiklični aromatski ogljikovodiki, test SOS/umuC, test MTT, test komet Celotno besedilo (datoteka, 1,11 MB) |
|