Ključne besede: pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, Saccharomyces spp., pivo, pivu podobna pijača, pivina, ječmenova pivina, prosena pivina, ajdova pivina, tehnološke lastnosti, fermentacija, hlapne fenolne spojine, flokulacijaCelotno besedilo (datoteka, 2,42 MB)
Ključne besede: pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, proteomika, zaporedne šarže fermentacije, diferencialno izraženi proteini, stresni proteini, glikolitični encimiCelotno besedilo (datoteka, 4,06 MB)
Ključne besede: pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, vitalnost, živost, fermentacija, shranjevanje kvasovk, poraba diacetila, vitalna titracija, zmožnost zakisanjaCelotno besedilo (datoteka, 1,29 MB)
Ključne besede: kvasovke, pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, pivo, fermentacija piva, inokulacija, živost, vitalnost, kultivabilnost, flokulacijaCelotno besedilo (datoteka, 4,25 MB)
Ključne besede: pivske kvasovke, Hanseniaspora, presejalni testi, maltoza, adaptivna laboratorijska evolucijaCelotno besedilo (datoteka, 3,94 MB)