1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Vpliv trženja hrane in pijače na otroke in mladostnike Grega Zakrajšek, 2009, diplomsko delo Ključne besede: prekomerna telesna teža, pijača, oglaševanje |
2. Karakterizacija pivovarskih sevov Saccharomyces pastorianus za učinkovito izrabo ajdove in prosene pivine v pivovarskih razmerah Saška Košir, 2020, magistrsko delo Ključne besede: pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, Saccharomyces spp., pivo, pivu podobna pijača, pivina, ječmenova pivina, prosena pivina, ajdova pivina, tehnološke lastnosti, fermentacija, hlapne fenolne spojine, flokulacija |
3. Družbeni pomen yerba mate čaja v severovzhodni Argentini Urban Mislej, 2023, magistrsko delo/naloga Ključne besede: etnologija, kulturna antropologija, antropologija hrane, antropologija pijače, yerba mate, pijača, mate čaj |