Ključne besede: pekovski izdelki, kruh, pšenični kruh, aditivi, pekovski aditivi, encimi, sladna moka, staranje kruha, specifični volumen kruha, trdota kruhaCelotno besedilo (datoteka, 2,26 MB)
Ključne besede: pekovski izdelki, kruh, aditivi, trehaloza, kakovost kruha, tehnološke lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,74 MB)
Ključne besede: pekovski izdelki, toast, aditivi, pekovski aditivi, glicerol, glukomanan, kalcijev laktat, maltodekstrin, modificirano mleko, hranilna vrednost, kakovost, staranje toasta, senzorične lastnosti, vodna aktivnost, teksturaCelotno besedilo (datoteka, 2,26 MB)
Ključne besede: pekovski izdelki, kruh, pšenični kruh, aditivi, pekovski aditivi, emulgatorji, monogliceridi, E471, staranje kruha, specifični volumen kruhaCelotno besedilo (datoteka, 1,67 MB)