1. Vsebnost sladkorjev in kislin v plodu paprike (Capsicum annuum L.) gojene na hidroponski način s kontroliranim dodajanjem hranilBoštjan Petelinc, 2006, magistrsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, zelenjadarstvo, paprika, pridelek, način pridelovanja, zavarovani prostori, hidroponika, rastlinjaki, sortiment, kisline, hranila, tehnike gojenja, sladkorji Celotno besedilo (datoteka, 716,40 KB) |
2. Kakovost pridelka paprike (Capsicum annuum L.) pri hidroponskem načinu gojenjaMateja Grobin, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, zelenjadarstvo, paprika, Capsicum annuum, hidroponika, pridelek, kakovost, rastlinjaki, tla, analizna kemija Celotno besedilo (datoteka, 482,31 KB) |
3. Analiza rasti, razvoja ter pridelka paprike (Capsicum anuum L.) glede na vzgojno oblikoKatarina Dolinar, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, paprika, Capsicum annuum, obrezovanje, sorte, rast, razvoj, pridelek, zavarovan prostor, plastenjaki Celotno besedilo (datoteka, 1,16 MB) |
4. Rast, razvoj in pridelek paprike (Capsicum annuum L.), gojene na kameni volni, glede na gojitveno oblikoTanja Kočevar, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, paprika, Capsicum annuum, sorte, rastlinjaki, zavarovan prostor, rast, pridelek, razvoj, gojitvene oblike Celotno besedilo (povezava drugam) Gradivo ima več datotek! Več... |
5. Vpliv organskega in mineralnega gnojila na vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v plodovih paprike (Capsicum annuum L.)TINA PERKO, 2017, magistrsko delo Ključne besede: paprika, Capsicum annuum L., gnojenje, mineralna gnojila, organska gnojila, primarni metaboliti, Sekundarni metaboliti, sladkorji, organske kisline, vitamin C, polifenoli Celotno besedilo (datoteka, 1,47 MB) |
6. Parametri kakovosti solate, paradižnika in paprike iz trgovinJasmina Masten, 2017, magistrsko delo Ključne besede: zelenjava, solata, Lactuca sativa L., paprika, Capsicum annuum L., paradižnik, Solanum lycopersicum L., kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, skladiščenje, senzorična kakovost, geografsko poreklo Celotno besedilo (datoteka, 1,99 MB) |
7. Količina in kakovost pridelka cepljenih rastlin paprike (Capsicum annum L. var. grossum), gojenih v rastlinjakuKlaudija Svetek, 2017, diplomsko delo Ključne besede: zelenjava, paprika, Capsicum annuum, zavarovan prostor, cepljenje, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 2,53 MB) |
|
9. Gojenje štirih sort cepljene paprike tipa babura (Capsicum annuum L. var. grossum) na prostemPetra Osolnik, 2018, diplomsko delo Ključne besede: paprika, Capsicum annuum, sorte, cepljenje, babura, pridelek, cepljene rastlin, morfologija rastlin Celotno besedilo (datoteka, 2,76 MB) |
10. Vpliv aktivnih molekul iz hladnih izvlečkov česna (Allium sativum) in pekoče paprike (Capsicum chinense) na sprožitev celične smrti v različnih rakavih celičnih linijahRomina Schwarzlin, 2018, doktorska disertacija Ključne besede: antineoplastiki, fitogeni antineoplastiki, česen, paprika, apoptoza, rastlinski izvlečki, celobioza, kultivirane tumorske celice, sinergizem zdravil Celotno besedilo (datoteka, 13,60 MB) |