1. Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije rodu Bacillus in StaphylococcusSaša Piskernik, 2008, diplomsko delo Ključne besede: patogeni mikroorganizmi, Bacillus spp., Staphylococcus spp., protimikrobne učinkovine rastlinskih ekstraktov, rožmarin, Rosmarinus officinalis L., grozdne pečke, citrusi, oljčni listi, hmelj, protimikrobno delovanje, minimalna inhibitorna koncentracija Celotno besedilo (datoteka, 915,07 KB) |
|
|
4. Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na mineralizacijo kosti pri pitovnih piščancihNika Porenta, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, krma, krmne mešanice, oljčni listi, oljčne tropine, mineralizacija kosti Celotno besedilo (datoteka, 2,60 MB) |
5. Vpliv oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri prašičihManca Zaverl, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: prašiči, prehrana živali, oljčni listi, oljčne tropine, hranila, energija, izkoristljivost Celotno besedilo (datoteka, 1,18 MB) |
6. Vpliv dodatka oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri pitovnih piščancihNasja Finderle, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, oljčni listi, oljčne tropine, hranila, energija, izkoristljivost Celotno besedilo (datoteka, 1004,38 KB) |
|
8. Vpliv oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa in prebave pri pitovnih piščancihSara Pavlin, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, oljčni listi, oljčne tropine, oksidativni status, prebava Celotno besedilo (datoteka, 1,77 MB) |
|
10. Vpliv ekstraktov oljčnih listov in ognjiča na izkoristljivost hranil in energije pri piščancihJakob Leskovec, 2015, magistrsko delo Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, oljčni listi, ognjič, hranila, energija, izkoristljivost, magistrske naloge Celotno besedilo (datoteka, 644,14 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |