Ključne besede: eterično olje, limonen, pridobivanje citrusnih eteričnih olj, sestava citrusnih eteričnih oljCelotno besedilo (datoteka, 882,06 KB)
Ključne besede: aplikacija, odpadno jedilno olje, zbiranje odpadnih jedilnih olj, univerzalna platforma WindowsCelotno besedilo (datoteka, 1,57 MB)
Ključne besede: jedilna olja, bučno olje, Cucurbita pepo L., deviško oljčno olje, analizne metode, HPLC, GC-MS, [delta]-5 steroli, [delta]-7 steroli, maščobne kisline, trans-maščobne kisline, stereospecifična analiza triacilglicerolov, vitamin E, alfa-tokomonoenol, gama-tokomonoenol, statistična analiza, drevo odločanja, pristnost olj, stopnja predelave bučnega oljaCelotno besedilo (datoteka, 10,34 MB)
Ključne besede: olje, jedilna olja, sončnično olje, avtooksidacija olj, dielektrične lastnosti, maščobna števila, peroksidno število, p-anizidinska vrednost, konjugirani dieni, konjugirani trieni, celokupne polarne snovi, TPM vrednostCelotno besedilo (datoteka, 2,06 MB)
Ključne besede: prenosljiva merilna naprava za zajem transmisije in fluorescence rastlinskih olj, transmisija, fluorescenca, rastlinska olja, ekstra deviško oljčno olje, 3D tisk, metoda glavnih osiCelotno besedilo (datoteka, 6,72 MB)
Ključne besede: olje, postopki pridelave olj, tropine, ekstrakcija, bioaktivne komponenteCelotno besedilo (datoteka, 785,50 KB)