1. Preučevanje nakupnega vedenja slovenskih potrošnikov bivalnega pohištvaTomaž Skarlovnik, 2006, diplomsko delo Ključne besede: trženje, lesni proizvodi, pohištvo, dnevne sobe, nakupne navade, kupec, potencialni kupec Celotno besedilo (datoteka, 418,53 KB) |
2. Potrošnja sadja na območju DolenjskeTanja Gorenčič, 2009, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, sadje, poraba, vedenje potrošnikov, Dolenjska, prehrambene navade, anketa, kupci Celotno besedilo (datoteka, 490,96 KB) |
3. Odnos do hrane: primerjava med dijaki in za to pristojnimi ustanovamiAnica Cimerman, 2010, diplomsko delo Ključne besede: prehrana, dijaki, prehrambene navade, odnos do prehrane, zdrava prehrana, strokovna priporočila, ankete, Želimlje Celotno besedilo (datoteka, 595,69 KB) |
4. Uporaba sadja v gospodinjstvih Bele krajineMarina Desnica, 2010, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, sadje, pridelava sadja, uživanje sadja, gospodinjstva, prehranske navade, ankete, Bela krajina Celotno besedilo (datoteka, 286,39 KB) |
5. Uporaba sadja v gospodinjstvih Zgornje Savinjske dolineTomaž Čretnik, 2010, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, sadje, pridelava sadja, uživanje sadja, gospodinjstva, prehranske navade, ankete, Zgornja Savinjska dolina Celotno besedilo (datoteka, 377,32 KB) |
6. Poraba sadja na območju BrežicMarina Šekoranja, 2010, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, sadje, pridelava sadja, uživanje sadja, poraba sadja, uporaba sadja, prehranske navade, ankete, Brežice Celotno besedilo (datoteka, 332,34 KB) |
7. Klimatske spremembe in zagotavljanje prehranske varnosti v SlovenijiLin More, 2012, diplomsko delo Ključne besede: podnebne spremembe, prehranska varnost, kmetijstvo, prebivalstvo, rast prebivalstva, prehrambene navade, hrana, izgube hrane, biogoriva, raba kmetijskih zemljišč Celotno besedilo (datoteka, 1,98 MB) |
8. Prehranske navade mestnih in podeželskih prebivalcev na območju DolenjskeIrena Zupančič, 2012, diplomsko delo Ključne besede: sociologija podeželja, prehranjevalne navade, prehrana, podeželsko prebivalstvo, kmetje, meščani, Dolenjska Celotno besedilo (datoteka, 761,20 KB) |
9. Vpliv blagovne znamke na sprejemljivost kislih kumaric pri potrošnikuTanja Tič, 2006, diplomsko delo Ključne besede: blagovna znamka, trgovska blagovna znamka, živila, sprejemljivost živil, potrošniki, senzorične lastnosti, kisle kumarice, nakupovalne navade, proizvajalci živilskih izdelkov, slovensko tržišče Celotno besedilo (datoteka, 553,86 KB) |
10. Ocena prehranskega statusa študentovSašo Reberšek, 2008, diplomsko delo Ključne besede: prehrana, prehranske navade, prehransko stanje, študenti, prehrana študentov, prehrana mladih odraslih, energijske potrebe, energijska vrednost, dnevni vnos hranil, referenčne vrednosti za vnos hranil Celotno besedilo (datoteka, 680,68 KB) |