1. Vsebnost sladkorjev in kislin v plodu paprike (Capsicum annuum L.) gojene na hidroponski način s kontroliranim dodajanjem hranilBoštjan Petelinc, 2006, magistrsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, zelenjadarstvo, paprika, pridelek, način pridelovanja, zavarovani prostori, hidroponika, rastlinjaki, sortiment, kisline, hranila, tehnike gojenja, sladkorji Celotno besedilo (datoteka, 716,40 KB) |
2. Pridelek različnih tipov solate (Lactuca sativa L.) v gojitvenih ploščahMaja Mihičinac, 2007, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, solata, Lactuca sativa, tehnologije pridelovanja, gojitvene plošče, rastlinjaki, sorte Celotno besedilo (datoteka, 4,02 MB) |
|
4. Vpliv nekaterih tehnoloških parametrov na kakovost pridelanega žajblja (Salvia officinalis L.)Anita Kušar, Dea Baričevič, Alenka Zupančič, 2005, izvirni znanstveni članek Ključne besede: zdravilne rastline, žajbelj, salvia officinalis, tehnologija pridelovanja, kakovost, eterična olja, gnojenje, čas žetve, požetvena obdelava, Evropa Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. The impact of wheat production on the occurrence of mycotoxins DON (deoxynivalenol) and ZEA (zearalenone) on wheat grains (Triticum aestivum L.)Lena Tajnšek, Marjan Simčič, Anton Tajnšek, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: pšenica, Triticum aestivum L., mikotoksini, deoksinivalenol, zearalenon, gnojenje z dušikom, metode pridelovanja Celotno besedilo (povezava drugam) |
6. Vsebnost in sestava glukozinolatov v vrtninah iz družine križnic (Brassicaceae) glede na okoljske dejavnike in tehnologijo pridelovanjaAna Škerjanec, 2018, diplomsko delo Ključne besede: vrtnine, križnice, Brassicaceae, glukozinolati, sekundarni metaboliti, tehnologija pridelovanja, okoljski dejavniki Celotno besedilo (datoteka, 874,09 KB) |
7. Visok fižol (Phaseolus vulgaris L.) na hmeljiščih v premeniMonika Košenina, 2012, diplomsko delo Ključne besede: fižol, visok fižol, Phaseolus vulgaris, hmeljišče, premena, tehnologija pridelovanja, kolobarjenje, hmeljarske kmetije, hmelj, Slovenija, ankete Celotno besedilo (datoteka, 1,26 MB) |
8. Zgodnji vpliv sistemov pridelovanja travniške krme na floristično sestavo in pridelek travne rušeAna Leskovšek, 2013, diplomsko delo Ključne besede: travniki, travništvo, travinje, rastline, sistemi pridelovanja, travna ruša, gnojenje, raba, floristična sestava, pridelek, botanična sestava Celotno besedilo (datoteka, 1,04 MB) |
9. Vpliv gostote in razporeditve rastlin na rast, razvoj in kakovost hmelja (Humulus lupulus L.), kultivarja 279D112Miha Marovt, 2007, diplomsko delo Ključne besede: poljščine, hmelj, Humulus lupulus, tehnologije pridelovanja, setev, gostota setve, razporeditev rastlin, rast, razvoj, kakovost, cv. 279D112, cv. Aurora, cv. Magnum Celotno besedilo (datoteka, 1,12 MB) |
10. Primerjava rasti in razvoja izbranih hibridnih sort paprike (Capsicum annuum L.), gojenih v plastenjaku in na prostemMinka Križaj, 2006, diplomsko delo Ključne besede: zelenjadarstvo, vrtnarstvo, paprika, Capsicum annuum L., tehnologija pridelovanja, plastenjaki, sorte, kultivarji Celotno besedilo (datoteka, 1,45 MB) |