Ključne besede: med, kemijska sestava, sladkorji, monosaharidi, disaharidi, trisaharidi, HPAEC-PAD, proste kisline, laktoni, skupne kislineCelotno besedilo (datoteka, 1014,98 KB)
Ključne besede: les, hidroliza, ksiloza, monosaharidiCelotno besedilo (datoteka, 634,82 KB)
Ključne besede: fizikalna kemija, fizikalne lastnosti, električne lastnosti, specifična električna prevodnost, dielektrične lastnosti, dielektrična konstanta, faktor dielektričnih izgub, ogljikovi hidrati, monosaharidi, dekstroza, glukoza, fruktoza, polisaharidi, inulin, vodne raztopine ogljikovih hidratovCelotno besedilo (datoteka, 2,00 MB)
Ključne besede: Maillardova reakcija, sladkorji, monosaharidi, disaharidi, asparagin, temperatura, čas, vsebnost vode, TGA, DSC, HPLCCelotno besedilo (datoteka, 2,29 MB)