1 - 3 / 3 1 |
1. Tržno vrednotenje tradicionalnih sirov v Sloveniji Kristina Ogorevc, 2007, diplomsko delo Ključne besede: mlečni izdelki, tradicionalna živila, posebna zaščitena živila, označba porekla, geografska označba, zajamčena tradicionalna posebnost, zaščiteni slovenski siri, bovški sir, mohant, nanoški sir, tolminc, proizvajalci zaščitenih sirov, potrošniki, tržna analiza, trgovske ustanove, poglobljeni intervjuji, fokusne skupine, ankete |
2. Opis postopka izdelave sira Mohant - sir z geografskim poreklom Grega Juhant, 2009, diplomsko delo Ključne besede: mlečni izdelki, siri, Mohant, tehnologija, geografsko poreklo, Slovenija, diplomske naloge |
3. Pretvorbe biogenih aminov in antioksidantov v Mohantu Ana Marija Gerbič, 2022, magistrsko delo Ključne besede: sir, Mohant, biogeni amini, stopnja proteolize, antioksidanti |