Ključne besede: med, vsebnost vode, termodinamska vodna aktivnost, mikrovalovi, dielektrične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 670,29 KB)
Ključne besede: elektromagnetno valovanje, mikrovalovi, segrevanje, absorpcijaCelotno besedilo (povezava drugam) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: les, mikrovalovi, poskusiCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: pekovski izdelki, kruh, obstojnost živil, mikrovalovi, senzorične lastnostiCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: les, mikrovalovi, absorpcijaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: mikrovalovi, elektromagnetno polje, mikrofluidikaCelotno besedilo (datoteka, 1,21 MB)
Ključne besede: radar, mikrovalovi, Dopplerjev pojav, detektor gibanja, merjenje hitrosti, mešalnik, dielektrični resonator, mikrokontrolerCelotno besedilo (datoteka, 2,14 MB)
Ključne besede: adhezijski protein, antiadhezivna terapija, alfa-D-manozidi, Escherichia coli, FimH lektini, lektini, sinteza z mikrovalovi, tumorski označevalciCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: 2H-piran-2-on, Diels–Alderjeva reakcija, cikloadicija, mikrovalovi, odščita/zaščitaCelotno besedilo (datoteka, 1,03 MB)
Ključne besede: poliamid 1010, depolimerizacija, hidroliza, mikrovalovi, kemijska reciklažaCelotno besedilo (datoteka, 1013,94 KB)