1. Značilnosti regije pri trženju živilskih proizvodov - primer Vipavske dolineUrška Kodelja, 2008, diplomsko delo Ključne besede: živilski izdelki, Vipavska dolina, regionalna hrana, lokalna hrana, vpliv območja, trženjske strategije, lokalni ponudniki, turistični proizvod, potrošniki Celotno besedilo (datoteka, 437,68 KB) |
|
3. Hrana jutrišnjega dne: globalni izzivi in lokalni odgovori z vidika izobraževanjaMojca Mali, 2016, diplomsko delo Ključne besede: diplomska dela, geografske diplome, ekonomska geografija, sociologija, hrana, oskrba s hrano, izobraževanje, lokalna oskrba, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 2,51 MB) |
|
|
|
7. Intenca nakupa lokalno pridelane hraneŽiva Remec, 2019, diplomsko delo/naloga Ključne besede: lokalna hrana, skrb za zdravje, ekonomski etnocentrizem, okoljska ozaveščenost, sledljivost živil, nakupna intenca, nakupno odločanje Celotno besedilo (datoteka, 1,37 MB) |
|
|