Ključne besede: mikroorganizmi, Salmonella enterica, preživelost salmonel, jajca, starost jajc, velikost jajc, kuhanje jajc, središčna temperatura jajc, čas kuhanja jajcCelotno besedilo (datoteka, 390,04 KB)
Ključne besede: industrijsko oblikovanje kuhanje higiena pokušanje sterilizacija diplomska nalogaCelotno besedilo (datoteka, 24,07 MB)
Ključne besede: recepti, socialno omrežje, druženje, kuhanjeCelotno besedilo (datoteka, 2,36 MB)
Ključne besede: kuhanje, čutne zaznave, prakse, prostor, neskladjaCelotno besedilo (datoteka, 1,28 MB)
Ključne besede: prehrana, prehranske navade, pandemija, covid-19, obroki, sadje, zelenjava, prigrizki, alkohol, kuhanje, hitra hrana, dostava hrane na domCelotno besedilo (datoteka, 502,54 KB)