Ključne besede: nadzor nad živili, procesna kontrola, HACCP, bolnišnična kuhinja, Pediatrična klinika v Ljubljani, nabava živil, skladiščenje živil, priprava jedi, distribucija jedi, kritične kontrolne točke, alergeni, temperatura, časCelotno besedilo (datoteka, 1,24 MB)
Ključne besede: nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, HygramCelotno besedilo (datoteka, 1,54 MB)
Ključne besede: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp.Celotno besedilo (datoteka, 3,15 MB)
Ključne besede: mlečni izdelki, jogurt, kontrolne točke, kritične kontrolne točke, HACCP, varna hrana, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 550,88 KB)