1 - 2 / 2 1 |
1. Maščobnokislinska sestava in antioksidativni potencial orehovega olja Jurij Bizjak, 2015, magistrsko delo Ključne besede: oreh, orehovo olje, obstojnost, skladiščenje, omega 3 maščobne kisline, maščobnokislinska sestava, proste maščobne kisline, p-anizidinska vrednost, peroksidno število, antioksidativni potencial, DPPH, Totox vrednost, konjugirani dieni, konjugirani trieni |
2. Povezava med klasičnimi metodami določitve stopnje oksidacije rastlinskih olj in njihovimi dielektričnimi lastnostmi Klavdija Zalokar, 2012, diplomsko delo Ključne besede: olje, jedilna olja, sončnično olje, avtooksidacija olj, dielektrične lastnosti, maščobna števila, peroksidno število, p-anizidinska vrednost, konjugirani dieni, konjugirani trieni, celokupne polarne snovi, TPM vrednost |