1. Razlike v kakovosti grozdja klonov žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Dišeči traminec' iz podokoliša Radgona-KapelaMagda Leskovar Steyer, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Dišeči traminec, kakovost, kloni, kloniranje, žlahtnjenje Celotno besedilo (datoteka, 403,90 KB) |
2. Optimizacija sortno-klonske ampelotehnike pri žlahtni vinski trti (Vitis vinifera L.) sorte 'Rebula'Kristijan Radikon, 2010, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., kloni, Rebula, redčenje grozdja, pridelek, kakovost grozdja Celotno besedilo (datoteka, 728,17 KB) |
3. Kakovostni parametri grozdja različnih klonov KraljevineRok Jamnik, 2009, diplomsko delo Ključne besede: kloni, vinska trta, sorta 'Kraljevina', grozdje, zorenje grozdja, tehnološka zrelost, grozdni sok, sladkor, pH vrednost, skupne kisline, pufrna kapaciteta Celotno besedilo (datoteka, 781,09 KB) |
4. Lesna biomasa iz zunajgozdnih nasadov hitrorastočih vrstTina Čebul, 2011, diplomsko delo Ključne besede: hitrorastoče drevesne vrste, lesna biomasa, energetski viri, kloni, produkcija biomase, hitrorastoči nasad, lesni sekanci Celotno besedilo (datoteka, 1,69 MB) |
|
|
|
8. Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignonVid Veble, Mojmir Wondra, Milica Kač, 2013, izvirni znanstveni članek Ključne besede: vina, bela vina, sauvignon, kloni, kakovost vina, maceracija, fizikalno-kemijske lastnosti Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|