Ključne besede: nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, HygramCelotno besedilo (datoteka, 1,54 MB)
Ključne besede: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp.Celotno besedilo (datoteka, 3,15 MB)
Ključne besede: živilska mikrobiologija, mesna industrija, klavnice, rdeče meso, mesni izdelki, kontaminacija, patogeni mikroorganizmi, bakterije, Listeria monocytogenes, aerobna kontaminacija, disertacijeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: živinoreja, zakol, mobilne klavnice, ekonomikaCelotno besedilo (datoteka, 2,57 MB)
Ključne besede: prašiči, zakol, stegna, podplutbe, vidne mreže žil, klavnice, Slovenija, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 489,13 KB)