Ključne besede: dozorevanje grozdja, 'Sauvignon', mošt, vino, kemijska sestava, kinetika fermentacijeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: pivo, kakovost piva, fermentacija, temperatura, kvasovke, ekstrakt v osnovni sladici, določanje stopnje alkohola, določanje pravega ekstrakta, določanje grenčice, določanje prostega aminokislinskega dušika, kinetika fermentacijeCelotno besedilo (datoteka, 1,22 MB)
Ključne besede: vino, grozdje, malvazija, grozdni sok, mošt, mlado vino, bistrenje, flotacija, vakuumska filtracija, hladno samobistrenje, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, kinetika fermentacije, kakovost mladega vina, fizikalno-kemijske analize, senzorično ocenjevanjeCelotno besedilo (datoteka, 2,37 MB)
Ključne besede: vino, laški rizling, ne-Saccharomyces kvasovke, Saccharomyces kvasovke, sekvenčna inokulacija, kinetika fermentacijeCelotno besedilo (datoteka, 1010,84 KB)