Ključne besede: varnost živil, kakovost, sistem HACCP, higienska praksa, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 576,38 KB)
Ključne besede: živila, kakovost živil, nadzor nad živili, varnost živil, živilska industrija, trgovina z živili, standardi, ISO 9001, ISO 22000, dobra proizvodna praksa, GMP, AvstrijaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, varnost živil, kakovost živil, SIST EN ISO 22000:2005, IFSCelotno besedilo (datoteka, 1,80 MB)
Ključne besede: skladiščenje sadja, kaki, Diospyros kaki Thunb., vpliv svetlobe, LED diode, tema, kakovost živil, barva, trdota, poobiralne spremembeCelotno besedilo (datoteka, 1,49 MB)
Ključne besede: živilska mikrobiologija, varnost živil, zelena solata, Lactuca sativa L., mikrobiota solate, adhezija, Listeria monocytogens, Escherichia coli, aerobne mezofilne bakterije, kvasovke, plesni, način pridelave, skladiščenje, kakovost živilCelotno besedilo (datoteka, 2,34 MB)
Ključne besede: Elektronski nos, mikrokrmilnik, senzorji, "bluetooth", kakovost živilCelotno besedilo (datoteka, 5,11 MB)