|
2. Ocena možnosti pridelovanja kakija (Diospyros kaki L.) v Slovenskem primorjuJana Gorjanc, 2008, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, kaki, pridelovanje, trženje, morfologija, rastlinske sorte, Diospyros kaki, SPIN analiza, Slovensko primorje Celotno besedilo (datoteka, 558,17 KB) |
3. Kakovost plodov nekaterih sort kakija (Diospyros kaki L.)Barbara Okorn, 2009, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, rastlinske sorte, kakovost, kemijska analiza, sladkorji, organske kisline, barva plodov Celotno besedilo (datoteka, 4,32 MB) |
4. Izbrani sekundarni metaboliti pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki L.)Tarin Lovišček, 2012, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki L., sorte, sekundarni metaboliti, fenoli, karotenoidi, barva, kakovost plodov Celotno besedilo (datoteka, 1,30 MB) |
5. Comparative study of primary and secondary metabolites in 11 cultivars of persimmon fruit (Diospyros kaki L.)Robert Veberič, Jana Jurhar Grabnar, Maja Mikulič Petkovšek, Franci Štampar, Valentina Schmitzer, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: kemična sestava, karotenoidi, kaki, organske kisline, fenoli, antioksidanti Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
8. Pojavljanje breskove muhe (Ceratitis capitata /Wiedemann/, Diptera, Tephritidae) na kakiju (Diospyros kaki L.) na štirih lokacijah na PrimorskemJan Žežlina, 2018, magistrsko delo Ključne besede: breskova muha, Ceratitis capitata, kaki, Diospyros kaki, feromonska vaba, intenzivni sadovnjak, prehranska vaba Celotno besedilo (datoteka, 4,21 MB) |
9. Vpliv svetlobe LED diod na izbrane parametre kakovosti kakija med skladiščenjemUrška Kumer, 2019, diplomsko delo Ključne besede: skladiščenje sadja, kaki, Diospyros kaki Thunb., vpliv svetlobe, LED diode, tema, kakovost živil, barva, trdota, poobiralne spremembe Celotno besedilo (datoteka, 1,49 MB) |
10. Sestava izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki Thunb.) ter spremembe med zorenjem in sušenjemJana Jurhar Grabnar, 2016, magistrsko delo Ključne besede: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, suho sadje, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, kemična sestava, zorenje, sušenje Celotno besedilo (datoteka, 1,41 MB) |