|
|
3. Varstvo vinske trte v integrirani pridelavi grozdja v SlovenijiJanez Ribič, 2009, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, varstvo rastlin, bolezni rastlin, škodljivci rastlin, integrirana pridelava, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 332,09 KB) |
4. Primerjava vsebnosti fenolnih snovi v listih in plodovih sort jablane (Malus domestica Borkh.) iz integrirane in ekološke pridelaveTanja Smukovič, 2010, diplomsko delo Ključne besede: Malus domestica Borkh., sadjarstvo, jablane, fenolne spojine, sorte, kemična sestava, sekundarni metaboliti, integrirana pridelava, ekološka pridelava, fenoli Celotno besedilo (datoteka, 745,05 KB) |
|
|
7. Vpliv integrirane in ekološke pridelave na morfološke lastnosti in vsebnost izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov v korenju (Daucus carota L.)Nataša Šink, 2018, doktorska disertacija Ključne besede: korenček, Daucus carota, ekološka pridelava, integrirana pridelava, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, morfologija, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 5,96 MB) |
|
9. Vpliv načina pridelave na antioksidativno učinkovitost zelenjavePetra Vogrinčič, 2018, magistrsko delo Ključne besede: zelenjava, paradižnik, paprika, solata, ekološka pridelava, integrirana pridelava hidroponska pridelava, skladiščenje, antioksidativna učinkovitost in vivo, antioksidativna učinkovitost in vitro, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 2,54 MB) |
10. Sekundarni metaboliti v plodovih sliv ekološke in integrirane pridelaveBožana Stojić, 2016, magistrsko delo Ključne besede: sliva, ekološka pridelava, integrirana pridelava, sekundarni metaboliti, sorte, flavonoli, fenolne kisline, antociani Celotno besedilo (datoteka, 1,26 MB) |