Ključne besede: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski časCelotno besedilo (datoteka, 792,92 KB)
Ključne besede: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski čas, modelne alkoholne raztopine, električna prevodnostCelotno besedilo (datoteka, 615,15 KB)
Ključne besede: rastlinska olja, sončnično olje, olje oljne ogrščice, prepečenec, oksidacijska stabilnost, antioksidanti, rancimat, indukcijski čas, antioksidativna učinkovitostCelotno besedilo (datoteka, 1,71 MB)
Ključne besede: ričkovo olje, konopljino olje, oksidativna stabilnost, kristalizacija, fazni prehodi, rancimat, diferenčna dinamična kalorimetrija, indukcijski časCelotno besedilo (datoteka, 1,70 MB)