|
2. Pridelek hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Viljamovka' pri različnih gostotah sajenjaTatjana Krašna, 2007, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, Viljamovka, sajenje, gostota sajenja, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 259,35 KB) |
3. Vpliv gostote sajenja na pridelek hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Viljamovka'Tomaž Kobal, 2008, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, Williams, gostota sajenja, Viljamovka, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 777,52 KB) |
4. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v različnih organih hruške (Pyrus communis L.)Silva Alič, 2008, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, rastlinske sorte, sladkorji, organske kisline, organi, cvetovi, plodiči, plodovi, listi Celotno besedilo (datoteka, 639,78 KB) |
5. Kakovost hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Conference' po prekrivanju plodov s papirnatimi vrečkamiGoran Kranjc, 2008, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, Conference, papirnate vrečke, uporaba, kakovost Celotno besedilo (datoteka, 1,23 MB) |
|
7. Količina in kakovost plodov nekaterih novih sort hrušk (Pyrus communis L.)Jožica Kuhar, 2009, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, sorte, plodovi, pridelek, kakovost Celotno besedilo (datoteka, 4,09 MB) |
|
9. Količina in kakovost plodov nekaterih novih sort hrušk (Pyrus communis L.)Mojca Bercko, 2010, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, sorte, plodovi, pridelek, kakovost Celotno besedilo (datoteka, 1,23 MB) |
10. Pomološke lastnosti novih sort hrušk (Pyrus communis L.)Marjana Ferlin, 2010, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, sorte, plodovi, pridelek, kakovost Celotno besedilo (datoteka, 3,08 MB) |