1. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnineVanja Uhan, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram Celotno besedilo (datoteka, 1,54 MB) |
2. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkovTina Tušar, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp. Celotno besedilo (datoteka, 3,15 MB) |
|
|
|
|
7. Analiza poznavanja higienske prakse v živilskem obratuSuzana Radinović, 2023, diplomsko delo Ključne besede: higiena živil, dobra higienska praksa, kontaminacija živil, čiščenje, razkuževanje, osebna higiena, higiena rok, izobraževanje v živilstvu Celotno besedilo (datoteka, 812,73 KB) |
|
9. Obvladovanje varnosti živil z usposobljenim posameznikomMateja Čebular, Blaž Confidenti, Petra Kralj Sajovic, Tina Perhaj, Andrej Ovca, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: varnost živil, higiena živil, živilski obrati, usposabljanje zaposlenih Celotno besedilo (datoteka, 182,49 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
10. Spodbujevalci higienskega vedenja med zaposlenimi v prehranskem objektuValentina Štefančič, 2020, magistrsko delo Ključne besede: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, higiensko vedenje, orodje spodbujanja, zaposleni, živilsko prehrambni obrati, varnost živil, higiena rok Celotno besedilo (datoteka, 1,35 MB) |