Ključne besede: prekmurska gibanica, gastronomija, kombiniranje jedi in pijač, slovenske nacionalne jedi, vino, sladki muškat, chardonnay, traminec, sivi pinot, laški rizling, sauvignon, kemijska sestava, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 630,25 KB)
Ključne besede: živila, prehrana, molekularna gastronomija, priprava jediCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: gurmani, foodie, Kulinarika, Turizem in gastronomija, Družboslovne ankete, Diplomska delaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: gastronomija, turizem, Japonska, hrana, kuhinjaCelotno besedilo (datoteka, 1,71 MB)
Ključne besede: gostinstvo, hoteli, hotelska kuhinja, hotelske večerje, banketi, jedilniki, gastronomija, gotove jedi, prehrana, prehranska vrednost, kemijska sestavaCelotno besedilo (datoteka, 853,21 KB)