|
2. Uporaba združenih vzorcev pri spremljanju dozorevanja grozdjaPeter Knaflič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: statistika, statistični podatki, združeni vzorci, posamezni vzorci, grozdje, dozorevanje grozdja, monitoring Celotno besedilo (datoteka, 394,89 KB) |
3. Regulacija biosintezne poti fenolnih spojin in njihov vpliv na barvo jabolk (Malus domestica Borkh.) med dozorevanjemJan Bizjak, 2014, doktorska disertacija Ključne besede: jablana, Malus domestica Borkh., biosinteza fenolov, fenoli, fenilpropanoidna pot, encimi, barva plodov, dozorevanje plodov, proheksadion kalcij Celotno besedilo (datoteka, 4,22 MB) |
|
5. Antociani, kvercetini in druge fenolne spojine pri jablani (Malus domestica Borkh.) sorte 'Fuji' med dozorevanjemJerneja Jakopič, 2011, doktorska disertacija Ključne besede: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, Fuji, plodovi, tehnološki ukrepi, sekundarni metaboliti, fenoli, antociani, kvercetini, dozorevanje, fruit-culture, apple, Fuji, fruits, technological practices, secondary metabolites, anthocyanins, quercetins, phenolics, rippening Celotno besedilo (datoteka, 14,62 MB) |
|
|
8. Vpliv anti-Müllerjevega hormona na dozorevanje človeških jajčnih celic v in vitro pogojihJure Bedenk, 2022, doktorsko delo/naloga Ključne besede: anti-Müllerjev hormon, receptor za anti-Müllerjev hormon tipa 2, dozorevanje in vitro, človeške jajčne celice, imunocitokemija, konfokalna mikroskopija, RT-qPCR, mikroskopija s časovnimi presledki, razvojno pomembni geni, geni zono pelucido Celotno besedilo (datoteka, 2,84 MB) |