1 - 3 / 3 1 |
1. Primernost alternativnih olj za cvrtje živil Nina Berglez, 2021, magistrsko delo Ključne besede: cvrtje, olja, mesne kroglice, maščobe, rastlinska olja, večkratno cvrtje, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti, točka dimljenja |
2. Vpliv zeliščnih ekstraktov na oksidacijo maščob in nastanek akrilamida med cvrtjem krompirja Simona Urbančič, 2014, doktorska disertacija Ključne besede: cvrtje, rastlinska olja, repično olje, sončnično olje, sojino olje, oksidacija maščob, antioksidanti, ekstrakti rožmarina, ocvrt krompirček, polarne spojine, malonaldehid, akrilamid, disertacije |
3. Kakovost različnih olj in paniranega živila po večkratnem cvrtju Nežka Lazar, 2020, magistrsko delo Ključne besede: olja, cvrtje, večkratno cvrtje, panirano živilo, kakovost olja, oksidacijska stabilnost olja, maščobnokislinska sestava, akrilamid, senzorične lastnosti |