1. Senzorična in prehranska vrednost izbranih pasteriziranih in steriliziranih gotovih jediJasmina Himelrajh, 2006, diplomsko delo Ključne besede: gotove jedi, segedin golaž, ričet, pasteriziran segedin golaž, steriliziran segedin golaž, pasteriziran ričet, steriliziran ričet, pakiranje, PVC folija, pločevinke, skladiščenje, kemijska sestava, prehranska vlaknina, senzorične lastnosti, mikrobiološka kakovost Celotno besedilo (datoteka, 926,60 KB) |
2. Izdelki iz hrušk cv. Pituralka in njihova prehranska vrednostGaja Vlaj, 2007, diplomsko delo Ključne besede: hruške, cv. Pituralka, trdota, barva, kemijska sestava, prehranska vrednost, sadni izdelki, vakuumsko pakiranje, termostabilna PA, PP folija, senzorična analiza Celotno besedilo (datoteka, 742,42 KB) |
|
|
|
6. Do learning activities improve studentsʼ ability to construct explanatory models with a prism foil problem?Mihael Gojkošek, Josip Sliško, Gorazd Planinšič, 2013, izvirni znanstveni članek Ključne besede: fizika, knowledge, learning, naravoslovje, naravoslovna vzgoja in izobraževanje, prizmatična folija, science education, transfer znanja, učitelj, učne metode, znanje Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
|