Ključne besede: kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, Hanseniaspora uvarum, Starmerella bacillaris, vino, živost, dinamika populacije kvasovk, inokulirana fermentacija, spontana fermentacija, pretočna citometrija, Brett Count, Brettanomyces bruxellensisCelotno besedilo (datoteka, 3,08 MB)
Ključne besede: kvasovke, kvasovke kvarljivke, Saccharomyces cerevisiae, Hanseniaspora uvarum, Zygosaccharomyces bailii, Pichia membranifaciens, protimikrobno delovanje, rastlinski izvlečki, rožmarin, Rosmarinus officinalis L.Celotno besedilo (datoteka, 11,13 MB)
Ključne besede: kvasovke, Saccharomyces, Hanseniaspora, predalpski gozd, drevesno lubje, oljčni nasadi, vinorodni okolišCelotno besedilo (datoteka, 4,82 MB)
Ključne besede: kvasovke, Hanseniaspora jakobsenii, adaptivna laboratorijska evolucija, bioaromatizacija, pivo, maltozaCelotno besedilo (datoteka, 1,81 MB)
Ključne besede: divje kvasovke, udomačene kvasovke, fenotipske lastnosti, Saccharomyces, Hanseniaspora, kartezični manipulator, relativna stopnja rasti, inhibitorji rastiCelotno besedilo (datoteka, 1,43 MB)
Ključne besede: pivske kvasovke, Hanseniaspora, presejalni testi, maltoza, adaptivna laboratorijska evolucijaCelotno besedilo (datoteka, 3,94 MB)